ΠΡΟΦΙΛ

koryfes

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρία «Φυτά Α. Αλεξίου Ε.Π.Ε.» ιδρύθηκε το 1982 με σκοπό την καλλιέργεια καλλωπιστικών θάμνων και δένδρων.

Όραμα των ιδρυτών της (Σοφίας Αλεξίου και Γιάννη Μπρεκουλάκη) ήταν να μεταμορφώσουν το μικρό πρωτοποριακό φυτώριο δενδρυλλίων ελιάς -που ήδη από το 1972 ο Α. Αλεξίου λειτουργούσε στην Τραγάνα- σε μεγάλο φυτώριο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Χάρη στην καθετοποιημένη οργάνωσή της, στην ποιότητα των προϊόντων της, στη συνέπειά της και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, η επιχείρηση εδραιώθηκε γρήγορα σε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και εξάγει τα προϊόντα της εδώ και χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές και μεσογειακές χώρες.

TAYTOTHTA

 • Κύρος

  Για την άριστη υλοποίηση έργων πρασίνου διεθνούς κύρους έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους και απαιτητικούς αρχιτέκτονες τοπίου, Έλληνες και ξένους....

  Read more
 • Νέοι μέθοδοι παραγωγής

  Εισάγει νέες μεθόδους παραγωγής και εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της με αυτοφυή είδη της ελληνικής χλωρίδας....

  Read more
 • Επενδύσεις

  Με συνεχείς επενδύσεις σε γη και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, οι καλλιέργειες της εταιρίας «Φυτά Α. Αλεξίου Ε.Π.Ε.» επεκτάθηκαν στα 750 στρέμματα....

  Read more

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ

Για την ποιότητα των προϊόντων μας

Η στρατηγική πωλήσεών μας βασίζεται, κατ' αρχάς, στην ποιότητα των φυτών μας. Η εφαρμογή των διαδικασιών που προβλέπει το πρωτόκολλο ISO 9001:2008, εξασφαλίζει τη συνεχή βελτίωση των ποιοτικών προδιαγραφών των προϊόντων αλλά και την ιχνηλασιμότητά τους κατά τη διάρκεια της καλλιέργειάς τους στα φυτώρια μας.

Για την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής

Με επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, καθώς και με την καθιέρωση εσωτερικών διαδικασιών ελέγχου, βελτιώσαμε την αποτελεσματικότητα των μεθόδων μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής.

Για την ταχύτατη ανταπόκριση

Διαθέτουμε την πιο πλήρη γκάμα ειδών και ποικιλιών στην Ελλάδα και προσφέρουμε το κάθε είδος ή και ποικιλία σε μεγάλο εύρος προδιαγραφών. Οι αποστολές των επιλεγμένων φυτών γίνονται κατά κανόνα με δικά μας μεταφορικά μέσα, με αποτέλεσμα την ταχύτατη και συνεπή παράδοση των φυτών στον πελάτη.